Nieuwe kinderkamer trend 2021: Muurcirkel

Een nieuwe trend op het gebied van wanddecoratie voor babykamers en kinderkamers zijn muurcirkels ookwel behangcirkels genoemd. Dit is echt de trend voor 2021!

Wat zijn muurcirkels?

Muurcirkels zijn rond van vorm en ronde vormen in je interieur zijn op het moment helemaal hip. 
Ze zijn gemaakt van zelfklevend materiaal, dat is erg handig want er komt geen behanglijm bij te pas. Je plakt ze daardoor heel eenvoudig en snel op de muur -> plakinstructie  Dus wil jij een mooie wand maar niet de hele muur behangen? Of wil jij graag wat anders aan de wand dan posters ophangen. Dan is een muurcirkel oftewel behangcirkel wellicht iets voor jou. Met een muurcirkel met een leuke print of afbeelding tover je een muur in de kinderkamer in een handomdraai om tot een echte eyecatcher. En ook kan je er een leuke sfeer of thema in de kinderkamer mee creëren.

Muurcirkel mogelijkheden

Voor elke wand, klein of groot, is er wel een muurcirkel te vinden die passend is. De afmetingen (diameters) variëren van 50 tot 140 cm.
Ze zijn er ook voor verschillende ondergronden: voor een gladde muur of voor een muur met structuur. Of op een forexplaat is ook mogelijk.
 

Muurcirkel thema's

Muurcirkels zijn er in diverse thema's voor de kinderkamer:

In onze shop vind je ook bijpassende lampen en kussens met dezelfde prints/afbeeldingen. 


Muurcirkels cq behangcirkels zijn zowel leuk op een witte als op een gekleurde wand. En op een wand met een lambrisering.

Ga jij voor 1 grote muurcirkel? Of voor 2 kleinere bij elkaar? 

© 2015 - 2024 De Kleine Auto | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel