Plakinstructie voor muursticker rond - behangcirkel

Hoe plak je de ronde muursticker of behangcirkel op de muur? Lees onderstaande instructie en tips.

Sticker voor gladde ondergronden:
Deze sticker is geschikt voor harde, gladde ondergronden zoals deuren, ramen en echt glad gestucte muren zonder enige structuur erin. De sticker is voorzien van een matte beschermlaag. Dus ook makkelijk af te nemen met een doekje. De ondergrond moet goed schoon, droog, stof- en vetvrij is. Als je net een muur geschilderd hebt kun het het beste 3 à 4 weken wachten met plakken.

De sticker van 60 en 80 cm breed kan je waarschijnlijk in één keer het achtervel eraf halen en dan de sticker in één keer plakken. Plak hem bijvoorbeeld bovenaan vast en wrijft dan met je hand erover van links naar rechts steeds meer naar beneden. Heb je een luchtbel? Haal dan voorzichtig de sticker weer terug los bij de bel en wrijf opnieuw. Heb je de sticker al helemaal geplakt en zie je een luchtbel? Dan kan je met een scherp mesje een klein sneedje maken langs de rand van de bel. Daarna wrijf je de lucht van de bel vanaf de andere kant van de snee richting de opening om het lucht eruit te krijgen.

Voor de grote maat stickers is het verstandig om het achtervel maar tot 1/6e ofzo los te trekken. Dan plak je de sticker op de muur en wrijf je hem glad. Dan trek je aan de achterkant van de sticker weer een beetje achtervel los. En wrijf je van links naar rechts weer met je hand over de sticker naar beneden. En zo ga je door totdat je het hele achtervel eraf heb, en de sticker in zijn geheel op de muur zit. Je kan dit in je eentje doen maar met z’n tweën gaat het wel wat makkelijker.Sticker extra sterk voor ruwe ondergronden:
Deze sticker is geschikt voor wat stuctuur ondergronden zoals fijne spachtel of korrelstructuur muren. De sticker is voorzien van een matte beschermlaag. Dus ook makkelijk af te nemen met een doekje. De ondergrond moet goed schoon, droog, stof- en vetvrij is. Als je net een muur geschilderd hebt kun het het beste 3 à 4 weken wachten met plakken.

De sticker van 60 en 80 cm breed kan je waarschijnlijk in één keer het achtervel eraf halen en dan de sticker in één keer plakken. Plak hem bijvoorbeeld bovenaan vast en wrijft dan met je hand erover van links naar rechts steeds meer naar beneden. Heb je een luchtbel? Haal dan voorzichtig de sticker weer terug los bij de bel en wrijf opnieuw. Heb je de sticker al helemaal geplakt en zie je een luchtbel? Dan kan je met een scherp mesje een klein sneedje maken langs de rand van de bel. Daarna wrijf je de lucht van de bel vanaf de andere kant van de snee richting de opening om het lucht eruit te krijgen. Dan ga je met een föhn nog even over de sticker heen en kan je de sticker wat meer in de structuur drukken zodat de structuur zichtbaar word in de sticker. Dit föhnen is echt noodzakelijk voor de hechting. Zonder föhnen is de kans groot dat je sticker er weer afvalt.

Voor de grote maat stickers is het verstandig om het achtervel maar tot 1/6e ofzo los te trekken. Dan plak je de sticker op de muur en wrijf je hem glad. Dan trek je aan de achterkant van de sticker weer een beetje achtervel los. En wrijf je van links naar rechts weer met je hand over de sticker naar beneden. En zo ga je door totdat je het hele achtervel eraf heb, en de sticker in zijn geheel op de muur zit. Je kan dit in je eentje doen maar met z’n tweën gaat het wel wat makkelijker. Na het plakken ga je met een föhn nog even over de sticker heen en kan je de sticker wat meer in de structuur drukken zodat de structuur zichtbaar word in de sticker. Dit föhnen is echt noodzakelijk voor de hechting. Zonder föhnen is de kans groot dat je sticker er weer afvalt.

NOTE Wij kunnen NIET GARANDEREN dat de muurstickers voor gladde ondergronden plakken op muren met fijn schuurwerk, spachtelputz of ander stucwerk met een structuur of korreltjes, of granol. Kies dan voor de sterke sticker optie of voor de forex plaat. 

  • Uniek en handgemaakt

  • Goede kwaliteit

  • Op maat mogelijk

  • Persoonlijke klantenservice

GRATIS

STAPPENPLAN

Inrichten babykamer - kinderkamer

YES! Die wil ik ontvangen

 

© 2015 - 2021 De Kleine Auto | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel