Babykamer en kinderkamer kleur trends 2020

Ga jij binnenkort een babykamer of kinderkamer inrichten of opnieuw stylen? Dan ben jij vast benieuwd naar de nieuwste trend kleuren voor 2020. In dit blog laten wij je de nieuwe trendkleuren voor een jongenskamer zien die helemaal hip worden. Ook lichten wij 1 van deze kleuren verder uit in dit blog. En geven wij je tips en inspiratie voor deze kleur.

In de afgelopen jaren zagen we veel pastel tinten in de kinderkamer. In 2020 gaan we meer diepere  kleuren zien in de kinderkamer. Kleuren als mosgroen, roest bruin-rood en blauw tinten. Hele mooie stoere kleuren voor een jongens babykamer of kinderkamer.

Kinderkamer met kleur blauw

Vooral de blauw-tinten in kleur jeansblauw en oud blauw vinden wij persoonlijk erg mooi en leuk voor een jongenskamer. Ook Histor heeft als kleur van het jaar 2020 een mooie blauwe kleur gekozen namelijk Chinese Porcelain. Blauw is de kleur van rust, stabiliteit en kalmte. Met een blauwe kleur maak je echt een statement in de kinderkamer. Het is een kleur die spreekt en opvalt. En blauw combineert ook nog eens heel erg mooi met andere kleuren. Denk hierbii aan  grijs (lichtgrijs en donkergrijs), zwart-wit en houtkleur (blank of steigerhout). Maar ook zeker leuk in combinatie met een wat fellere accentkleur als roest bruin-rood (ookwel terracotta genoemd) of okergeel. En een zachtere pasteltint als old green (mint) in combinatie met een donkere blauwe kleur staat ook prachtig en sfeervol in de kinderkamer. Door de combinatie van een aansprekende kleur met rustigere kleuren krijg je een goede en mooie kleur balans. 

Durf jij het aan om een muur in een mooie blauw-tint te schilderen? Of laat je een toffe kleur blauw liever terugkomen in de accessoires?

Laat je onderstaand inspireren door 3 voorbeeld kinderkamers met een wand in kleur blauw.

Bron: klantfoto autobaan stickers van De Kleine Auto

Bron: foto van Kuling

Bron: foto van Viola van Instagram account ___knaapje___

 

#TIP Kies voor witte of houten meubels als basis in de kinderkamer om met blauw te kunnen combineren.

Lees ook het blog 5 verfideeen voor kinderkamer en babykamer met heel veel leuke verf ideeën voor de kinderkamer.

In het blog met 5 verf ideeën voor de kinderkamer lees je ook hoe je een vlak, patroon of lambrisering op de wand kan maken. En ook hoe je een mooie verfkleur voor de kinderkamer kiest. 

Wil je nog meer informatie over kinderkamers download dan het GRATIS Stappenplan voor inrichten van babykamer - kinderkamer

 

Kinderkamer accessoires in kleur blauw

Ga jij liever voor kinderkamer accessoires in kleur blauw? Dan hebben wij hieronder een paar leuke producten uit onze shop in kleur blauw voor je bij elkaar gezet die heel mooi zijn in een babykamer of kinderkamer. Op onze website vindt je nog meer accessoires in kleur blauw bij shoppen op kleur.Links naar bovenstaande producten in onze shop:

Bovenstaande producten zijn ook leverbaar in andere kleuren.

© 2015 - 2024 De Kleine Auto | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel