Strijkinstructie full colour applicatie

Verwarm je strijkbout 5 minuten voor op 160-170 graden (absoluut niet heter!!). Dit is ongeveer tussen wol(**) en katoenstand(***) in, meer richting wol. Indien je niet zeker weet wat de juiste temperatuur op jouw strijkbout is liever met een te lage temperatuur proberen dan te heet, dan kan namelijk de hittebestendige folie smelten.

Zet de stoomfunctie van je strijkbout uit!

Neem een goed vlakke en harde ondergrond en leg hierop het shirt of item waarop je de afbeelding wilt plaatsen.

Pers (drukken met de strijkbout) de plaats waar je de applicatie wilt aanbrengen goed vlak. Leg de applicatie met folie naar boven op de gewenste plaats op het shirt of ander item.

Plaats de strijkbout nu op de folie en pers (oftewel druk met je lichaamsgewicht op de strijkbout) de applicatie in 10-15 seconden vast. Is de applicatie te groot voor je strijkbout dan de strijkbout na 10 seconden verplaatsen en de volgende plek ook 10 seconden persen. Strijk daarna de gehele applicatie even na en verwijder de strijkbout.

Wacht tot het geheel is afgekoeld !! Verwijder dan pas de folie. Controleer door langzaam de folie te verwijderen of de applicatie vast zit. Is dit niet het geval dan nogmaals de strijkbout op de folie plaatsen om applicatie te persen. Wacht wederom tot de applicatie geheel is afgekoeld en verwijder dan pas de folie.

Pers daarna de applicatie nog een keer na met bakpapier of zakdoek/dunne theedoek ertussen.

De kleding binnenste buiten wassen en strijken. Geen agressieve wasmiddelen gebruiken en niet in de droger.

Denk er bij nieuwe stof/ kleding aan deze eerst een keer te wassen (zonder wasverzachter). En wacht na aanbrengen van de applicatie minimaal 24 uur met wassen.

De opstrijkinstructie is zo duidelijk als mogelijk weergegeven, heb je alsnog vragen laat me dit a.u.b. weten.

De Kleine Auto is niet verantwoordelijk voor verkeerd aangebrachte applicaties.

© 2015 - 2024 De Kleine Auto | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel