NIEUWS

13-10-2023 Ik stop...maar De Kleine Auto gelukkig niet!

Nu het, na afgelopen jaar (borstkanker), weer goed met me gaat is het tijd voor iets anders. Ik wil graag een andere werkkeuze maken en mijn gevoel hierin volgen. En als je graag iets totaal anders wilt gaan doen, dan moet je er gewoon voor gaan! 

Dus ik ga stoppen met De Kleine Auto en start in november met een leuke nieuwe baan. 

Maar goed nieuws: De Kleine auto gaat door! 

Mijn webshop is verkocht aan een onwijs leuke, lieve en enthousiaste onderneemster die ik al heel wat jaartjes ken. Ik vind het heel erg leuk dat ze mijn webshop gaat overnemen. Ik vertel je gauw meer over haar.

In verband met de herfstvakantie en de overname gaat De Kleine Auto even dicht. Je kan bij mij nog een bestelling plaatsen t/m maandag 16 oktober 2023. Zie onderstaand meer info hierover. Daarna ga ik het stokje overdragen en gaat de shop op 1 november weer open met een nieuwe eigenaresse. Ik zal haar de komende maanden nog blijven helpen, steunen en begeleiden waar zij dat wenst.

Ik sluit dit nieuwsbericht af met een lach en een traan. Ik heb mijn webshop altijd met heel veel plezier, liefde en enthousiasme gerund. En ik ga dan ook de leuke contacten met klanten, fijne samenwerkingen met leveranciers/merken en de mooie producten die ik mocht verkopen in mijn shop zeker missen.

Maar het is voor mij tijd voor iets anders.....

Bedankt voor alles!

Liefs,

Jolanda

 

Meer informatie over de overname:

De Kleine Auto is vanwege de herfstvakantie en de overname gesloten van dinsdag 17 t/m dinsdag 31 oktober 2023.

Daarna is het weer mogelijk om een bestelling te plaatsen vanaf woensdag 1 november 2023. Deze bestellingen worden vanaf woensdag 1 november in behandeling genomen door de nieuwe eigenaresse, gemaakt bij drukkerij/atelier en verzonden. 

Wil je een berichtje ontvangen als De Kleine Auto weer open is na de overname? Ja graag ✉️

© 2015 - 2023 De Kleine Auto | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel