NIEUWS

16-05-2023 Hemelvaartsdag + weekend

Donderdag 18 mei en vrijdag 19 mei 2023 zullen er geen bestellingen verwerkt worden ivm Hemelvaartsdag en lang weekend vrij met gezin.

Bestellingen in onze webshop op 18 en 19 mei zullen pas na het weekend in behandeling worden genomen, gemaakt bij drukkerij/atelier en verzonden. Hierdoor kan de levertijd mogelijk 1-2 werkdagen langer zijn. We hopen op je begrip hiervoor. 

 

24-04-2023 Koningsdag en meivakantie

Donderdag 27 april en vrijdag 28 april 2023 zullen er geen bestellingen verwerkt worden ivm Koningsdag en mei-vakantie.

Bestellingen welke geplaatst worden op 27 en 28 april worden pas na het weekend in behandeling genomen, gemaakt bij drukkerij/atelier en verzonden. Hierdoor kan de levertijd mogelijk 1-2 werkdagen langer zijn. We hopen op je begrip hiervoor. 

 

20-02-2023 VOORJAARSVAKANTIE

De Kleine Auto is vanwege de voorjaarsvakantie van onze kinderen 1 week gesloten van zaterdag 25 februari t/m vrijdag 3 maart 2023

In deze week kunnen er helaas geen bestellingen geplaatst worden. 

Wil je graag nog iets bestellen voor de voorjaarsvakantie? Doe dit dan het liefst zo spoedig mogelijk en uiterlijk vrijdag 24 november 2023.

Alle bestellingen t/m vrijdag 24 februari 2023 worden nog in behandeling genomen voor de voorjaarsvakantie en geleverd volgens de levertijden zoals vermeld in de productomschrijving. Ook in de voorjaarsvakantie vanuit drukkerij/atelier. Het atelier + drukkerij zijn niet gesloten tijdens de voorjaarsvakantie. 

Daarna is het weer mogelijk om een bestelling te plaatsen vanaf vrijdag 3 maart 2023. Deze bestellingen worden vanaf maandag 6 maart weer in behandeling genomen, gemaakt bij drukkerij/atelier en verzonden. 
Ook emails die tijdens de voorjaarsvakantie binnenkomen worden pas weer vanaf maandag 6 maart 2023 gelezen en beantwoord. 

Wil je een berichtje ontvangen als we weer open zijn na de voorjaarsvakantie? Ja graag ✉️

 

10-02-2023 WE ZIJN WEER OPEN

Bij deze willen we je laten weten dat onze webshop weer open is!

www.dekleineauto.nl

Stoere & leuke kinderkamer accessoires voor jongens

Het gaat weer goed met me. Na een herstel van 2 maanden na de laatste bestralingen kunnen we alles weer rustig aan oppakken en zo ook mijn leuke werk. Mijn borstkanker is helemaal weggehaald tijdens een operatie en er zijn geen uitzaaiingen. Daar zijn we heel dankbaar voor. We waren er gelukkig snel bij nadat ik een knobbeltje in mijn borst voelde.

We hebben er heel veel zin in om weer aan de slag te gaan na een sluiting van bijna 3 maanden!

Liefs,

Jolanda

 

5-11-2022 TIJDELIJKE VOLLEDIGE SLUITING De Kleine Auto ivm persoonlijke omstandigheden

Helaas moet ik mijn webshop De Kleine Auto een tijdje volledig sluiten vanaf zondag 13 november 2022. Ik heb onlangs het slechte nieuws gekregen dat ik borstkanker heb. Gelukkig zijn we er vroeg bij en gaat het helemaal goedkomen. Maar het is wel een pittige tijd door de achtbaan waarin je beland, je leventje staat even helemaal op zijn kop.

Binnenkort starten de bestralingen (3 weken elke dag naar ziekenhuis voor totaal 15 bestralingen) en daarna heb ik ook nog even de tijd nodig om hiervan te herstellen. Daarom heb ik besloten dat mijn webshop even tijdelijk volledig dicht gaat. Het plaatsen van een bestelling is dan helaas tijdelijk even niet mogelijk. Ik weet nog niet voor hoelang* maar in ieder geval voor minimaal 5 weken. Zodat ik me dan volledig kan richten op mijn herstel zonder de druk te voelen om weer aan de slag te gaan door stapel bestellingen die zich anders ophoopt. Helemaal beter worden met kleinste kans op terugkomst van de kanker is voor mij nu het belangrijkst. Ik hoop op je begrip hiervoor. 

Wil je graag nog iets bestellen? Doe dit dan het liefst zo spoedig mogelijk en uiterlijk zondag 13 november 2022.
Alle bestellingen t/m zondag 13 november 2022 worden nog in behandeling genomen, gemaakt bij drukkerij/atelier en verzonden.

* UPDATE: Ik had verwacht per 1 januari de webshop weer te kunnen openen maar helaas is het nu voor mij nog niet mogelijk om weer aan de slag te gaan. Het gaat sinds vorige week gelukkig wel langzaam aan  (stap voor stap) weer de betere kant op met mijn herstel. Ik hoop eind januari weer open te kunnen gaan. Wil je een berichtje ontvangen als we weer open zijn? Ja graag ✉️

Liefs,

Jolanda


 

29-10-2022 LEVERTIJDEN

De borstkanker operatie is goed gegaan en afgelopen maandag ook goed nieuws gekregen dat snijranden van weggehaalde tumor helemaal schoon zijn en ook de weggehaalde schildwachtklier onder mijn oksel. Nu verder herstellen en conditie weer opbouwen voor start van de bestralingen over een paar weken. Ik ben nog best snel vermoeid en heb ook nog wat last van mijn rechterarm. De komende weken kan ik daardoor helaas nog niet volledig werken. Hierdoor kan de levertijd, ook mede afhankelijk van de drukte in de shop, momenteel 1-3 werkdagen langer zijn. En ook het beantwoorden van mails. Weer helemaal beter worden is voor mij nu ook het belangrijkst. Ik hoop op je begrip hiervoor.  

Als de bestralingen starten (naar verwachting begin december) zal de shop weer voor een aantal weken gesloten zijn. 

 

 

10-09-2022 TIJDELIJKE SLUITING De Kleine Auto ivm persoonlijke omstandigheden (ziek + operatie)

De Kleine Auto is gesloten van woensdag 12 t/m vrijdag 28 oktober 2022.

 

Helaas moet ik mijn webshop De Kleine Auto een tijdje sluiten vanaf dinsdag 11 oktober. Ik heb namelijk begin vorige week gehoord dat ik borstkanker heb. Je leven staat even volledig op zijn kop als je dit nieuws krijgt. Maar gelukkig zijn we er snel bij en is het goed behandelbaar. Dus daar ben ik heel dankbaar voor. Het zit echt maar op 1 plek en ook zijn de lymfeklieren schoon volgens de aanvullende onderzoeken van vorige week.

Volgende week donderdag 13 oktober wordt ik al geopereerd. Hoe lang het herstel gaat duren weet ik nog niet precies. Maar naar verwachting van de arts kan ik na 1-2 weken al weer mailtjes beantwoorden en bestellingen verwerken achter PC. Dus vandaar dat we 2 weken even dichtgaan zodat ik me volledig kan richten op mijn herstel wat het belangrijkste is voor nu. Ook later in het jaar zullen we nog even een periode dichtgaan als de bestralingen starten. Dat is +/- 6 weken na de operatie (naar verwachting begin december).

In de periode van woensdag 12 t/m vrijdag 28 oktober worden er geen bestellingen verwerkt + verzonden en alle bestellingen in deze periode worden pas vanaf maandag 31 oktober 2022 weer in behandeling worden genomen, gemaakt bij drukkerij/atelier en verzonden  op volgorde van binnenkomst. Hierdoor is de levertijd van bestellingen in deze periode iets langer dan normaal.  We hopen op je begrip hiervoor.
Ook e-mails worden pas weer vanaf maandag 31 oktober gelezen en beantwoord.


Tijdens de sluiting is het plaatsen van een bestelling gewoon mogelijk; echter houd daarbij wel rekening met een iets langere levertijd.

KORTINGSACTIE: 10 % korting ** op je bestelling met kortingscode OKTOBER10
Deze korting is geldig tijdens onze sluiting van woensdag 12 oktober t/m vrijdag 28 oktober 2022. 

**deze kortingscode is niet geldig op muurcirkels/behangcirkels/muursticker rond/kinderkamer decoratie sets / babykamer decoratie sets

 

 

01-08-2022 LEVERTIJDEN in zomervakantie

Vanwege de zomersluiting bij een aantal leveranciers (merken) waarmee we samenwerken gesloten tijdens de zomervakantie is de levertijd van producten van deze merken momenteel ietsje langer (zie onderstaand). De levertijden van alle andere producten in onze webshop is normaal oftewel niet langer. De levertijden staan vermeld bij de productomschrijving.

Annidesign & Bili creaties: Vanwege de zomersluiting bij de drukkerij +  atelier van Annidesign en Bi & Li creaties t/m zondag 7 augustus 2022 is er momenteel een langere levertijd voor de producten van merk Annidesign + Bi & Li creaties. ​Alle bestellingen van deze producten worden na 7 augustus op volgorde van binnenkomst weer gemaakt en verstuurd door Annidesign & Bilicreaties volgens de levertijden vermeld in de productomschrijving.

Het plaatsen van een bestelling van producten van deze 2 merken is gewoon mogelijk maar hou rekening met een langere levertijd. Het merk staat vermeld in de productomschrijving van het product.

Alle andere producten (merken) hebben geen langere levertijd:

De levertijden van alle andere producten in onze webshop is normaal oftewel niet langer. De levertijden staan vermeld bij de productomschrijving.

 

01-08-2022 ZOMERVAKANTIE (deel 2)

Vanwege de zomervakantie van onze kinderen zijn we van maandag 1 t/m 19 augustus 2022 alleen in de ochtend een paar uur werkzaam.
Dit betekent dat we dan alleen in de ochtend bestellingen zullen verwerken. Bestellingen na 11.00 uur worden pas volgende werkdag verwerkt. Ook bestellingen na 11.00 uur van producten op voorraad (met levertijd van 1-3 werkdagen) zullen dan pas de volgende werkdag verzonden worden. 
Vragen via mail zullen binnen 48 uur beantwoord worden op werkdagen (niet in het weekend). 

Langere levertijd: alleen voor de producten van merk Annidesign - Bi & Li creaties is er momenteel nog een langere levertijd ivm de zomervakantie. Zie bovenstaand bericht voor meer informatie. De levertijden van alle andere producten in onze webshop zijn weer normaal oftewel niet langer. De levertijden + het merk staan vermeld bij de productomschrijving.

 

24-07-2022 LEVERTIJDEN in zomervakantie

Vanwege de zomersluiting bij een aantal leveranciers (merken) waarmee we samenwerken gesloten tijdens de zomervakantie is de levertijd van producten van deze merken momenteel ietsje langer (zie onderstaand). De levertijden van alle andere producten in onze webshop is normaal oftewel niet langer. De levertijden staan vermeld bij de productomschrijving.

Annidesign & Bili creaties: Vanwege de zomersluiting bij de drukkerij +  atelier van Annidesign en Bi & Li creaties t/m zondag 7 augustus 2022 is er momenteel een langere levertijd voor de producten van merk Annidesign + Bi & Li creaties. ​Alle bestellingen van deze producten worden na 7 augustus op volgorde van binnenkomst weer gemaakt en verstuurd door Annidesign & Bilicreaties volgens de levertijden vermeld in de productomschrijving.

Hip & Hout: Vanwege de zomersluiting bij Hip & Hout  t/m 2 augustus 2022 is er momenteel een langere levertijd op de volgende producten van merk Hip & Hout: alle houten blokken + geboorteborden van hout. ​Alle bestellingen van deze producten worden na 2 augustus op volgorde van binnenkomst weer gemaakt en verstuurd. 

Het plaatsen van een bestelling van producten van deze 3 merken is gewoon mogelijk maar hou rekening met een langere levertijd. Het merk staat vermeld in de productomschrijving van het product.

Alle andere producten (merken) hebben geen langere levertijd:

De levertijden van alle andere producten in onze webshop is normaal oftewel niet langer. De levertijden staan vermeld bij de productomschrijving.

 

23-07-2022 ZOMERVAKANTIE (deel 2)

Vanwege de zomervakantie van onze kinderen zijn we van maandag 25 juli t/m 19 augustus 2022 alleen in de ochtend een paar uur werkzaam.
Dit betekent dat we dan alleen in de ochtend bestellingen zullen verwerken. Bestellingen na 11.00 uur worden pas volgende werkdag verwerkt. Ook bestellingen na 11.00 uur van producten op voorraad (met levertijd van 1-3 werkdagen) zullen dan pas de volgende werkdag verzonden worden. 
Vragen via mail zullen binnen 48 uur beantwoord worden op werkdagen (niet in het weekend). 

Langere levertijd: alleen voor de producten van merk Annidesign - Bi & Li creaties - Hip & Hout is er momenteel nog een langere levertijd ivm de zomervakantie. Zie bovenstaand bericht voor meer informatie. De levertijden van alle andere producten in onze webshop zijn weer normaal oftewel niet langer. De levertijden + het merk staan vermeld bij de productomschrijving.

 

Fijne zomer!

 

03-07-2022 ZOMERSLUITING De Kleine Auto

De Kleine Auto is gesloten van donderdag 7 juli t/m maandag 25 juli 2022*

Dit betekent dat er geen bestellingen worden verzonden in deze weken en dat alle orders pas vanaf dinsdag 26 juli 2022* weer in behandeling worden genomen, gemaakt bij drukkerij/atelier en verzonden  op volgorde van binnenkomst. Hierdoor is de levertijd iets langer dan normaal. 
Ook e-mails worden pas weer vanaf dinsdag 26 juli gelezen en beantwoord.
Tijdens de zomersluiting is het plaatsen van een bestelling gewoon mogelijk; echter houd daarbij wel rekening met een langere levertijd.

Levertijd producten op voorraad met levertijd van 1-3 werkdagen (zie productomschrijving):
Woensdag 6 juli is de laatste verzenddag voor betaalde bestellingen van producten die direct leverbaar (op voorraad) zijn. En dinsdag 26 juli pas weer de eerste verzenddag na de zomervakantie. 

Levertijd producten met levertijd > 3 werkdagen (zie productomschrijving) die pas na bestelling worden gemaakt bij drukkerij/atelier:
Bestellingen die t/m woensdag 6 juli  2022 (voor zomervakantie) worden gedaan worden gewoon nog verzonden voor of tijdens onze zomervakantie volgens de levertijden zoals vermeld in de productomschrijving. Bestelling van deze producten na woensdag 6 juli oftewel tijdens periode van donderdag 7 juli t/m maandag 25 juli 2022* (zomervakantie De Kleine Auto) worden pas gemaakt bij drukkerij / atelier vanaf dinsdag 26 juli op volgorde van binnenkomst bestellingen.

LET OP! de producten van merken Annidesign, Bi&Li creaties en Hip&Hout hebben nog een iets langere zomersluiting en levertijd vanwege de zomervakantie. Zie onderstaand bericht* 

Voor alle andere producten (van andere merken) is de levertijd zoals bovenstaand vermeld in de zomervakantie.

Het merk staat vermeld in de productomschrijving.

*LANGERE LEVERTIJD merken Annidesign & Bi&Li creaties tm 7 augustus en Hip & Hout t/m 2 augustus

Vanwege een langere zomersluiting bij de drukkerij + atelier van merk Annidesign en merk Bi&Li creaties is de levertijd voor de producten van deze 2 merken nog iets langer in de zomervakantie dan bovenstaand vermeld. Alle bestellingen van producten van deze 2 merken in periode van donderdag 7 juli t/m maandag 7 augustus worden pas na 7 augustus op volgorde van binnenkomst weer gemaakt en verstuurd door hun drukkerij + atelier volgens levertijden vermeld in de productomschrijving. De levertijd is hierdoor in de zomervakantie echt langer voor de producten van deze 2 merken. Hou hier rekening mee bij het plaatsen van je bestelling. Voor producten van Hip & Hout geld bovenstaand t/m 2 augustus.

Voor alle andere producten (van andere merken) is de levertijd zoals bovenstaand vermeld bij zomersluiting De Kleine Auto.

Het merk staat vermeld in de productomschrijving van het product.

 

KORTINGSACTIE: 10 % korting ** op je bestelling met kortingscode ZOMERVAKANTIE 
Deze korting is geldig tijdens onze zomervakantie-sluiting van donderdag 7 juli t/m vrijdag 22 juli 2022. 

**deze kortingscode is niet geldig op muurcirkels/behangcirkers/muursticker rond02-05-2022 MEIVAKANTIE (deel 2)

Vanwege de meivakantie van onze kinderen zijn we deze week 2 t/m 6 mei 2022 alleen in de ochtenden (ma-di-do-vrij) een paar uur werkzaam.
Dit betekent dat we dan alleen in de ochtend bestellingen zullen verwerken. Bestellingen na 11.00 uur worden pas volgende werkdag verwerkt. Ook bestellingen na 11.00 uur van producten op voorraad (met levertijd van 1-3 werkdagen) zullen dan pas de volgende werkdag verzonden worden. 
Vragen via mail zullen binnen 48 uur beantwoord worden op werkdagen (niet in het weekend). 
 

19-04-2022 MEIVAKANTIE

De Kleine Auto is vanwege de meivakantie gesloten van donderdag 21 t/m vrijdag 29 april 2022.

Dit betekent dat er geen bestellingen worden verzonden in deze week en dat alle orders pas vanaf maandag 2 mei 2022 weer in behandeling worden genomen.
Ook e-mails worden pas weer vanaf  maandag 2 mei 2022 gelezen en beantwoord.
Gedurende de meivakantie is het plaatsen van een bestelling gewoon mogelijk; echter houd daarbij wel rekening met een langere levertijd.

Levertijden meivakantie:

Levertijd producten op voorraad met levertijd van 1-3 werkdagen (zie productomschrijving):
Woensdag 20 april 2022 is de laatste verzenddag voor betaalde bestellingen van producten die direct leverbaar (op voorraad) zijn. En maandag 2 mei pas weer de eerste verzenddag na de meivakantie.

Levertijd producten met levertijd > 3 werkdagen (zie productomschrijving) die pas na bestelling worden gemaakt bij drukkerij/atelier:
Op maat bestellingen (of bestellingen van producten met levertijd van 3-10 werkdagen) die tijdens deze week worden gedaan worden weer vervaardigd bij drukkerij/atelier en geleverd vanaf maandag 2 mei op volgorde van binnenkomst. De levertijd is hierdoor dus mogelijk wat langer als normaal.
 

KORTINGSACTIE: 10 % korting * op je bestelling met kortingscode MEIVAKANTIE 
Deze korting is geldig tijdens onze meivakantie-sluiting van donderdag 21 april t/m vrijdag 29 april 2022. 

*deze kortingscode is niet geldig op muurcirkels/behangcirkers/muursticker rond + babykamersets + kinderkamersets

 

25-02-2022 VOORJAARSVAKANTIE

Vanwege de voorjaarsvakantie van onze kinderen zijn we in week van 28 feb t/m 4 mrt 2022  alleen in de ochtenden (ma-woe-do-vrij) een paar uur werkzaam.
Dit betekent dat we dan alleen in de ochtend bestellingen zullen verwerken. Bestellingen na 11.00 uur worden pas volgende werkdag verwerkt. Ook bestellingen na 11.00 uur van producten op voorraad (met levertijd van 1-3 werkdagen) zullen dan pas de volgende werkdag verzonden worden. 
Vragen via mail zullen binnen 48 uur beantwoord worden op werkdagen (niet in het weekend). 


05-01-2021 KERSTVAKANTIE (deel 2)

Vanwege de kerstvakantie van onze kinderen zijn we op woensdag 5 t/m vrijdag 7 januari 2022 alleen in de ochtend een paar uur werkzaam.
Dit betekent dat we dan alleen in de ochtend bestellingen zullen verwerken. Bestellingen na 11.00 uur worden pas volgende werkdag verwerkt. Ook bestellingen na 11.00 uur van producten op voorraad (met levertijd van 1-3 werkdagen) zullen dan pas de volgende werkdag verzonden worden. 
Vragen via mail zullen binnen 48 uur beantwoord worden op werkdagen (niet in het weekend). 


17-12-2020 KERSTVAKANTIE

De Kleine Auto is vanwege de feestdagen gesloten van woensdag 22 december 2021 t/m dinsdag 4 januari 2022.

Dit betekent dat er geen bestellingen worden verzonden in deze weken en dat alle orders pas vanaf woensdag 5 januari 2021 weer in behandeling worden genomen.
Ook e-mails worden pas weer vanaf  woensdag 5 januari gelezen en beantwoord.
Gedurende de kerstvakantie is het plaatsen van een bestelling gewoon mogelijk; echter houd daarbij wel rekening met een langere levertijd.

Levertijden kerstvakantie:

Levertijd producten op voorraad met levertijd van 1-3 werkdagen (zie productomschrijving):
Dinsdag 21 december is de laatste verzenddag voor betaalde bestellingen van producten die direct leverbaar (op voorraad) zijn. En woensdag 5 januari pas weer de eerste verzenddag na de kerstvakantie. 

Levertijd producten met levertijd > 3 werkdagen (zie productomschrijving) die pas na bestelling worden gemaakt bij drukkerij/atelier:
Op maat bestellingen (of bestellingen van producten met levertijd van 3-10 werkdagen) die tijdens deze week worden gedaan worden weer vervaardigd bij drukkerij/atelier en geleverd vanaf woensdag 5 januari op volgorde van binnenkomst. De levertijd is hierdoor dus mogelijk wat langer als normaal.

Levertijd kerstvakantie = woensdag 5 januari + levertijd vermeld bij productomschrijving. 

KORTINGSACTIE: 10 % korting * op je bestelling met kortingscode MEIVAKANTIE 
Deze korting is geldig tijdens onze meivakantie-sluiting van donderdag 21 april t/m vrijdag 29 april 2022. 

*deze kortingscode is niet geldig op muurcirkels/behangcirkers/muursticker rond


09-12-2021 PRIJSVERHOGING PER 1 JANUARI 2022

Het einde van het jaar komt in zicht. Zoals je misschien wel al weet zijn de grondstoffen en de materialen door de corona crisis een stuk duurder geworden. Wij hebben vorige week van diverse leveranciers (merken) al prijsverhogingen doorgekregen voor volgend jaar. Hierdoor zijn we  helaas genoodzaakt om per 1 januari 2022 de prijzen in onze shop aan te passen oftewel te verhogen. Dit vinden we natuurlijk niet zo fijn maar het is helaas niet anders. We hopen op je begrip hiervoor.

Goed nieuws
Doordat we je nu al op de hoogte hiervan stellen kan je nu nog de leuke producten in onze shop tegen de huidige prijs bestellen. Per 1 januari 2022 gaan de prijzen pas omhoog. Dus je hebt nog een paar weken om van dit voordeel gebruik te maken mocht je graag een bestelling willen plaatsen.


06-12-2021 FEESTDAGEN BESTELLINGEN

Het is flink druk in de shop vanwege de feestdagen periode. En daardoor zijn ook wij druk met het maken en inpakken van al jullie mooie bestellingen. Hou rekening met de levertijden die vermeld staat bij de product-info. En ook met de pakketdiensten die extra druk zijn waardoor de bezorgtijd na verzending nu soms helaas ook een paar dagen langer is dan normaal. Oftewel bestel ruim op tijd als je je bestelling voor een bepaalde datum nodig hebt. Dan weet je zeker dat je op tijd je bestelling in huis hebt. Ook als onze planning (bij atelier + drukkerij) iets uitloopt door de drukte. We doen onze uiterste best om alles zsm te maken + verzenden en werken vele uren extra. Maar heel soms is in deze feestdagen drukte de levertijd en/of bezorgtijd net ietsje langer dan normaal. We hopen op je begrip hiervoor. 


22-11-2021 SINTERKLAAS BESTELLINGEN

Het is flink druk in de shop doordat Sinterklaas weer in het land is. En daardoor zijn ook wij druk met het maken en inpakken van al jullie mooie bestellingen. Hou rekening met de levertijden die vermeld staat bij de product-info. En ook met de pakketdiensten die extra druk zijn waardoor de bezorgtijd na verzending nu soms helaas ook een paar dagen langer is dan normaal. Oftewel bestel ruim op tijd als je je bestelling voor een bepaalde datum nodig hebt. Dan weet je zeker dat je op tijd je bestelling in huis hebt. 


10-11-2021 LEVERTIJDEN PRODUCTEN HIP & HOUT

Momenteel is er een iets langere levertijd voor geboorteblokken - letterblokken - mijlpaalblokken en geboorteborden ivm privi-omstandigheden leverancier Hip & Hout. We hopen op je begrip hiervoor.
Vanaf 24 november 2021 worden deze producten weer gemaakt en verzonden op volgorde van binnenkomst bestellingen.

20-10-2021 HERFSTVAKANTIE (deel 2)

Vanwege de herfstvakantie van onze kinderen zijn we op donderdag 21 en vrijdag 22 oktober alleen in de ochtend een paar uur werkzaam.
Dit betekent dat we dan alleen in de ochtend bestellingen zullen verwerken. Bestellingen na 11.00 uur worden pas volgende werkdag verwerkt. Ook bestellingen na 11.00 uur van producten op voorraad (met levertijd van 1-3 werkdagen) zullen dan pas de volgende werkdag verzonden worden. 
Vragen via mail zullen binnen 48 uur beantwoord worden op werkdagen (niet in het weekend). 

 

14-10-2021 HERFSTVAKANTIE

De Kleine Auto is ivm de herfstvakantie gesloten van vrijdag 15 t/m woensdag 20 oktober 2021.

Dit betekent dat er geen bestellingen worden verzonden in deze dagen en dat alle orders pas vanaf donderdag  21 oktober 2021 weer in behandeling worden genomen.
Ook e-mails worden pas weer vanaf donderdag 21 oktober gelezen en beantwoord.
Gedurende de herfstvakantie is het plaatsen van een bestelling gewoon mogelijk; echter houd daarbij wel rekening met een langere levertijd. 

Levertijd tijdens de herfstvakantie:
Donderdag 14 oktober is de laatste verzenddag voor betaalde bestellingen van producten die direct leverbaar (op voorraad) zijn. En donderdag 21 oktober weer de eerste verzenddag na de herfstvakantie. 

Levertijd herfstvakantie = woensdag 20 oktober + levertijd vermeld bij productomschrijving. 

Op maat bestellingen (of niet op voorraad):
Op maat bestellingen (of bestellingen van producten met levertijd van 3-10 werkdagen) die tijdens de herfstvakantie worden gedaan worden weer vervaardigd en geleverd vanaf 21 oktober op volgorde van binnenkomst. De levertijd is hierdoor dus mogelijk wat langer als normaal.


05-08-2021

In de zomer tijdens de zomervakantie van onze kinderen draaien we van donderdag 5 augustus t/m vrijdag 27 augustus 2021 op 'zomerstand' . Dit betekent dat we dan alleen in de ochtenden op ma-di-do-vrij werkzaam zijn. 

Bestellingen zullen alleen tijdens deze ochtenden verwerkt worden. Bestellingen na 12.00 uur worden pas volgende dag verwerkt. Ook bestellingen na 12.00 uur van producten op voorraad (met levertijd van 1-3 werkdagen) zullen dan pas de volgende werkdag verzonden worden. 

Vragen via mail zullen binnen 48 uur beantwoord worden op werkdagen (niet in het weekend). 

Langere levertijd: alleen voor de producten van merk Designed4kids is er momenteel nog een langere levertijd ivm de zomervakantie. Zie onderstaand voor meer informatie. De levertijden van alle andere producten in onze webshop zijn weer normaal oftewel niet langer. De levertijden staan vermeld bij de productomschrijving.

Designed4kids: Vanwege de zomersluiting bij de studio en drukkerij van Designed4kids van 7 t/m zondag 30 augustus 2021 is er momenteel een langere levertijd op de volgende producten van merk Designed4kids: lampen + groeimeter posters + muurstickers en behang. ​Alle bestellingen van deze producten worden na 30 augustus op volgorde van binnenkomst weer gemaakt en verstuurd. 

Fijne zomer!

 

04-08-2021 LANGERE LEVERTIJD merken Designed4kids - Bilicreaties - Annidesign ivm zomervakantie

Vanwege de zomervakantie is er momenteel een langere levertijd voor de producten van de merken Designed4kids - Bilicreaties en Annidesign.

Annidesign: Vanwege de zomersluiting bij de drukkerij van Annidesign t/m woensdag 11 augustus 2021 is er momenteel een langere levertijd op de volgende producten van merk Annidesign: posters + kussens + textielposters. ​Alle bestellingen van deze producten worden na 11 augustus op volgorde van binnenkomst weer gemaakt en verstuurd door drukkerij van Annidesign. Het atelier van Annidesign is niet gesloten tijdens de zomervakantie. De andere producten van Annidesign worden gewoon vervaardigd tijdens de zomersluiting van De Kleine Auto en Annidesign. Alleen is de levertijd van deze producten  t/m 11 augustus geen 5-10 werkdagen maar 10-15 werkdagen.  

Bilicreaties: Het atelier en de drukkerij zijn niet gesloten vanwege de zomervakantie maar de levertijden zijn momenteel voor bestellingen tm 11 augustus 2021 wel iets langer geen 5-10 werkdagen maar 10-15 werkdagen. 

Designed4kids: Vanwege de zomersluiting bij de studio en drukkerij van Designed4kids van 7 t/m zondag 30 augustus 2021 is er momenteel een langere levertijd op de volgende producten van merk Designed4kids: lampen + groeimeter posters + muurstickers en behang. ​Alle bestellingen van deze producten worden na 30 augustus op volgorde van binnenkomst weer gemaakt en verstuurd. 

De levertijden van alle andere producten in onze webshop is normaal oftewel niet langer. De levertijden staan vermeld bij de productomschrijving.


09-07-2021 ZOMERSLUITING De Kleine Auto

De Kleine Auto is gesloten van woensdag 14 juli t/m woensdag 4 aug 2021.

Dit betekent dat er geen bestellingen worden verzonden in deze weken en dat alle orders pas vanaf woensdag 4 augustus 2021 weer in behandeling worden genomen, gemaakt bij drukkerij/atelier en verzonden  op volgorde van binnenkomst. Hierdoor is de levertijd iets langer dan normaal. 
Ook e-mails worden pas weer vanaf woensdag 4 augustus gelezen en beantwoord.
Tijdens de zomersluiting is het plaatsen van een bestelling gewoon mogelijk; echter houd daarbij wel rekening met een langere levertijd.

Levertijd producten op voorraad met levertijd van 1-3 werkdagen (zie productomschrijving):
Dinsdag 13 juli is de laatste verzenddag voor betaalde bestellingen van producten die direct leverbaar (op voorraad) zijn. En donderdag 5 augustus pas weer de eerste verzenddag na de zomervakantie. 

Levertijd producten met levertijd > 3 werkdagen (zie productomschrijving) die pas na bestelling worden gemaakt bij drukkerij/atelier:
Bestellingen die t/m dinsdag 13 juli  2021 (voor zomervakantie) worden gedaan worden gewoon nog verzonden voor of tijdens onze zomervakantie volgens de levertijden zoals vermeld in de productomschrijving. Bestelling van deze producten na dinsdag 13 juli oftewel tijdens periode van woensdag 14 juli t/m woensdag 4 augustus (zomervakantie De Kleine Auto) worden pas gemaakt bij drukkerij / atelier vanaf woensdag 4 augustus op volgorde van binnenkomst bestellingen. Uitzondering: Posters + kussens + textielposters van merk Annidesign worden pas na 11 augustus gemaakt + verzonden door drukkerij van Annidesign. Zie onderstaand bericht*

Zomeractie: 10 % korting op alle lampen in onze webshop met kortingscode LAMP10
Deze korting is geldig tijdens onze zomervakantie tm woensdag 4 augustus 2021
 

*LANGERE LEVERTIJD merk Annidesign (alleen posters + kussens + textielposters) tm 11 augustus

Vanwege de zomersluiting bij de drukkerij van Annidesign vanwege vakantie t/m woensdag 11 augustus 2021 is er momenteel een langere levertijd op de volgende producten van merk Annidesign: posters + kussens + textielposters. ​Alle bestellingen van deze producten worden na 11 augustus op volgorde van binnenkomst weer gemaakt en verstuurd door drukkerij van Annidesign. Het atelier van Annidesign is niet gesloten tijdens de zomervakantie. De andere producten van Annidesign worden gewoon vervaardigd tijdens de zomersluiting van De Kleine Auto en Annidesign. Alleen is de levertijd van deze producten  t/m 11 augustus geen 5-10 werkdagen maar 10-15 werkdagen.  Voor alle andere producten (van andere merken) is de levertijd zoals bovenstaand vermeld bij zomersluiting De Kleine Auto.

 

23-04-2021 MEIVAKANTIE

De Kleine Auto is gesloten van zaterdag 24 april 2021 t/m woensdag 5 mei 2021.

Dit betekent dat er geen bestellingen worden verzonden in deze weken en dat alle orders pas vanaf donderdag 6 mei 2021 weer in behandeling worden genomen.
Ook e-mails worden pas weer vanaf 6 mei gelezen en beantwoord.
Gedurende de meivakantie is het plaatsen van een bestelling gewoon mogelijk; echter houd daarbij wel rekening met een langere levertijd.

Levertijd tijdens de meivakantie:
Vrijdag 23 april is de laatste verzenddag voor betaalde bestellingen van producten die direct leverbaar (op voorraad) zijn. En donderdag 6 mei weer de eerste verzenddag na de meivakantie.

Op maat bestellingen (of niet op voorraad):
Op maat bestellingen (of bestellingen van producten met levertijd van 3-10 werkdagen) die tijdens deze weken worden gedaan worden weer vervaardigd en geleverd vanaf donderdag 6 mei op volgorde van binnenkomst. De levertijd is hierdoor dus mogelijk wat langer als normaal.


25-3-2021 LEVERTIJDEN

Momenteel is er een iets langere levertijd voor geboorteblokken - letterblokken - mijlpaalblokken en geboorteborden ivm verhuizing leverancier Hip & Hout
Vanaf 6 april worden deze producten weer gemaakt en verzonden op volgorde van binnenkomst bestellingen.
Vanwege de iets langere levertijd 10% korting op deze producten met kortingscode: DEKLEINEAUTO-10

Voor alle andere producten is de levertijd normaal oftewel zoals vermeld in de productomschrijvingen. 

14-12-2020 KERSTVAKANTIE

De Kleine Auto is gesloten van vrijdag 18 december 2020 t/m maandag 3 januari 2021.

Dit betekent dat er geen bestellingen worden verzonden in deze weken en dat alle orders pas vanaf maandag 4 januari 2021 weer in behandeling worden genomen.
Ook e-mails worden pas weer vanaf 4 januari gelezen en beantwoord.
Gedurende de kerstvakantie is het plaatsen van een bestelling gewoon mogelijk; echter houd daarbij wel rekening met een langere levertijd.

Levertijd tijdens de kerstvakantie:
Vrijdag 18 december is de laatste verzenddag voor betaalde bestellingen van producten die direct leverbaar (op voorraad) zijn. En maandag 4 januari weer de eerste verzenddag na de kerstvakantie.

Op maat bestellingen (of niet op voorraad):
Op maat bestellingen (of bestellingen van producten met levertijd van 3-10 werkdagen) die tijdens deze week worden gedaan worden weer vervaardigd en geleverd vanaf 4 januari op volgorde van binnenkomst. De levertijd is hierdoor dus mogelijk wat langer als normaal.


07-12-2020 FEESTDAGEN: levertijd + bezorging bestellingen

Het is flink druk in de shop vanwege de feestdagn. En daardoor zijn ook wij druk met het maken en inpakken van al jullie mooie bestellingen. Hou rekening met de levertijden die vermeld staat bij de product-info. En ook met de pakketdiensten die extra druk zijn waardoor de bezorgtijd na verzending nu soms helaas ook een paar dagen langer is dan normaal. Ook brievenbuspost kan er paar dagen langer over doen. Oftewel bestel ruim op tijd als je je bestelling voor een bepaalde datum nodig hebt. Dan weet je zeker dat je op tijd je bestelling in huis hebt. 

Kerstvakantie:  De Kleine Auto is gesloten van maandag 21 december 2020 t/m zondag 3 januari 2021.

 

16-11-2020 Sinterklaas: levertijd bestellingen

Het is flink druk in de shop doordat Sinterklaas weer in het land is. En daardoor zijn ook wij druk met het maken en inpakken van al jullie mooie bestellingen. Hou rekening met de levertijden die vermeld staat bij de product-info. En ook met de pakketdiensten die extra druk zijn waardoor de bezorgtijd na verzending nu soms helaas ook een paar dagen langer is dan normaal. Oftewel bestel ruim op tijd als je je bestelling voor een bepaalde datum nodig hebt. Dan weet je zeker dat je op tijd je bestelling in huis hebt. 

© 2015 - 2023 De Kleine Auto | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel