5 kraamcadeau ideeën voor jongen

5 kraamcadeau ideeën voor jongen

5 kraamcadeau ideeën voor jongen

Hoe leuk is het als er een jongentje is geboren bij vrienden of familie! Daar wil je, als je op kraamvisite gaat, graag een leuk & stoer cadeautje voor meenemen. Uiteraard kan je ervoor kiezen om een standaard kraamcadeautje te kopen zoals bijvoorbeeld een rompertje. Maar je kan ook kiezen voor een origineler kraamcadeau waar ze ook nog eens langer plezier van hebben. Maar wat is nu een leuk kraamcadeau idee? En een cadeau dat niet iedereen geeft?

Wij hebben 5 leuke kraamcadeau ideeën voor een jongen voor je bij elkaar gezet in dit blog:

1 : Houten speelgoed auto

Leuk zijn ze hé deze stoere houten speelgoed auto’s? Ze staan leuk op een wandplank of de vensterbank in de babykamer. En als het kindje wat groter is kan hij er uren mee spelen, parkeren en honderden rondjes rijden.

2 : Geboorteblokken

Houten geboorteblokken of letterblokken staan leuk in elke babykamer. Een mooie accessoire om te krijgen of te geven voor de babykamer. Ze zijn leverbaar in verschillende kleuren bedrukking zoals wit, roze, blauw, zwart, lichtblauw, aquablauw en mint.

3 : Geboorteposter

Een geboorteposter is een heel mooi cadeau om te geven. Een gepersonaliseerde poster van en voor de baby. Onderstaand 2 voorbeelden van een geboorteposter die je kan laten maken voor de baby. Je vind nog meer geboorteposters in onze shop. En ze zijn ook nog eens naar wens en kleur aan te passen. Zo kan je de poster helemaal laten passen bij zijn babykamer!

4 : Muziekhanger

Een muziekhanger is een leuke accessoire voor de babykamer. Leuk om op te hangen aan een haakje, kastdeur of bedje in de babykamer. Of voor in de woonkamer aan de box. De baby kan dan heerlijk in slaap vallen bij een fijn deuntje. De ster muziekhanger is ook op maat te bestellen naar je eigen kleurwensen.

5 : Babynestje

Een babynestje is heel praktisch & fijn voor ouders en baby. Een babynestje is een mobiele slaap- en rustplek voor baby’s. Doordat hij licht en klein is kun je hem gemakkelijk overal mee naar toe nemen. Maar ook thuis is een babynestje heel fijn te gebruiken voor de kortere dutjes of rustmomenten gedurende de dag. Je kan een babynestje vanaf de geboorte tot ongeveer 6 maanden gebruiken.

 

Mocht je er bij bovenstaande ideetjes niet iets voor je bij zitten wat je graag wil geven hebben wij dan nog wel een paar handige tips voor je:

#tip1:

Hou bij het kopen van een kraamcadeau rekening met de stijl van de ouders. Kijk hierbij naar hun kledingstijl en/of woninginrichting. Dan weet je vaak al welke stijl ze wel of niet aanspreekt. En ook welke kleuren ze wel of niet mooi zullen vinden etc. Heb je geen idee wat de ouders mooi vinden qua kleuren of stijl? Of twijfel je? Kies dan voor een kraamcadeau dat wat neutraler is en minder uitgesproken is in een bepaalde kleur of stijl.

#tip2:

Een nuttig of bruikbaar cadeau is altijd goed en leuk om te krijgen voor je pasgeboren baby. Denk hierbij bijvoorbeeld aan verzorgingsproducten als badschuim, massageolie of haargel voor de baby. Een badcape, spuugdoekjes of slabbetjes. Of een praktisch cadeau zoals een achteruitkijkspiegel voor in de auto om baby in Maxi Cosi te kunnen zien. Of een mooi bordje of schaaltje van melamine voor de eerste fruit- en brood hapjes.   

#tip3:

Een cadeaubon. Het voelt misschien wat ongemakkelijk om de ouders zelf hun cadeau te laten uitkiezen. Maar je maakt veel ouders er juist blij mee! Pols van te voren wel even bij welke winkel(s) ze graag shoppen en koop hiervoor een bon. Of koop een cadeaubon die ze kunnen besteden bij de voor de meest voor de handliggende winkels als Prenatal, H&M of Hema. Je kan ook een cadeaubon geven van De Kleine Auto waarmee ze een mooie accessoire voor de babykamer kunnen uitzoeken.

 

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.